Vandskuring

Er du på udkig efter en professionel og pålidelig samarbejdspartner i forbindelse med vandskuring? Hos Kaj Bisgaard ApS har vi mere end 35 års erfaring i håndværket, og arbejdet med facadebehandlinger og vandskuring er en af vores primære arbejdsopgaver.

Vi arbejder effektivt og professionelt, og rydder naturligvis altid op efter os selv, så du efterlades med en flot og iøjnefaldende murværk. Der findes flere forskellige typer af vandskuring, herunder stenskuring, sækkeskuring eller filtsning, og vi sikrer naturligvis at du får den mest hensigtsmæssige løsning afhængigt af murværk og præferencer.

Hvorfor vandskuring?

En vandskuring er en overfladebehandling af murværket som oftest gennemføres i forbindelse med nybyggeri, eller for at give facaden et nyt og genopfrisket udseende.

Vandskuringen kan gennemføres på såvel almindelige villaer som andre ejendomme, og giver i alle tilfælde et ansigtsløft til ejendommen. Da vi også udfører andre opgaver på facaden, herunder eksempelvis en facadeisolering, kan det være attraktivt at kombinere en vandskuring med andre services.

Vi arbejder i et større område i og omkring Himmerland, herunder bl.a. i Støvring, Nibe og Aalborg. Tag endelig kontakt på tlf. 98 38 54 07 og hør nærmere, eller indhent et uforpligtende tilbud på facadebehandling.