Profil

Firmaet Murer- & autoriseret kloakmester Kaj Bisgård blev grundlagt i 1977 d. 01/07.

Med adresse i Øster Hornum har vi siden 1977 drevet murerforretning og løst mange forskellige opgaver, store som små, i det meste af landet. Vores arbejdsområde er dog hovedsageligt Himmerland med størstedelen af arbejdsopgaverne placeret i Støvring og Aalborg området.

Generationsskifte

Pr. 1. januar 2008 gennemførte vi et generationsskifte hvor Jan Bisgård indtrådte i firmaet som indehaver og daglig leder.

Med 35 års erfaringer fra branchen, kan vi i dag – i kombination med dygtige medarbejdere og de nyeste teknologier og moderne materiel – tilbyde den enkelte kunde den mest optimale løsning indenfor vore fagområder. Vi kan tilbyde en professionel håndtering og udførelse af projekterne og vi lægger stor vægt på tillid, samarbejde, effektivitet, fleksibilitet samt ikke mindst faglig stolthed.

Vi løser dine opgaver – store som små

Vores målsætning er at fremstå som en seriøs og kompetent samarbejdspartner indenfor såvel fag- som hovedentrepriser, som altid står parat til at løse hver enkelt opgave til vore kunders fulde tilfredshed.
Vi vil gerne være kendt for et højt kvalitets- og serviceniveau og vi gør vort bedste for at opnå vore kunders tilfredshed – før, under og efter at arbejdet er udført.Vi løser stort set alle opgaver, store som små, indenfor jord-, beton-, kloak- & murerarbejde – både for private, offentlige og erhvervskunder.

En forudsætning for vore kunders tilfredshed er at kvaliteten altid er i top og vi er naturligvis tilsluttet BYG Garantiordning – Deres garanti for godt håndværk.

Kontakt os og lad os få en uforpligtende snak om Jeres næste byggeprojekt. Vi står altid klar med et seriøst og konkurrencedygtigt tilbud.