Tilbygning

Få mere plads med en tilbygning

Drømmer du om at udvide din ejendom med en tilbygning, en ny carport eller lignende? Hos Kaj Bisgaard ApS har vi mere end 35 års erfaring som murermester for både private, offentlige og erhvervsdrivende. Vi er enormt fleksible, og vi lægger stor vægt på at imødekomme personlige idéer og behov. Derfor planlægger og udfører vi enhver opgave efter kundens individuelle ønsker, hvilket giver dig et fleksibelt og personligt forløb.

Det gode murerarbejde

For os er det afgørende, at vi leverer et stykke arbejde, vi kan stå inde for – hver gang. Dette opnås kun igennem mangeårig erfaring og ekspertise og rettidig omhu med øje for detaljen i selve opgaveudførelsen. Ligger dele af opgaven uden for vores arbejdsområde, så har vi igennem mange år opbygget et netværk af samarbejdspartnere som vi ved leverer et stykke arbejde af den håndværksmæssige kvalitet vi forlanger. Vi sørger for, at vi kommer godt og sikkert i mål med alle opgaver i forbindelse med dit tilbygningsprojekt.

Få arrangeret et møde

Skal du have udført tilbygning til din bolig, og ønsker du kompetent rådgivning, inden du starter på forløbet, så står vi til din rådighed. Vi er klar til at indgå et møde, hvor vi sætter dig ind i, hvad der passer bedst til din bolig. På den måde vil vi forventningsafstemme forløbet, mens vi sættes ind i dine boligdrømme. Tag kontakt til os på telefon 98 38 54 07 eller skriv en mail til post@kajbisgaard.dk.