Støbning af fundament og sokkel

Få et stærkt og stabilt fundament

Hos Kaj Bisgård udfører vi støbeopgaver og betonarbejde til mange forskellige formål.

Når der skal bygges nyt, er det utrolig vigtigt, at der bliver lagt et godt fundament og en sokkel der både er stabil, holdbar og udført korrekt, så det kan bære vægge og tagkonstruktion. Fundamentet er den del der adskiller huset fra jorden, og soklen er den øverste del af fundamentet der stikker over jordoverfladen. Fundamentet er den del der er med til at sørge for, at huset ikke får fugt, sætningsskader eller andre ting der vil kunne påvirke huset. 

En veludført støbning af fundament og sokkel danner grundlaget for hele konstruktionen og spiller en væsentlig rolle i at beskytte bygningen mod jordfugtighed og andre miljømæssige påvirkninger.

Kontakt os for en god aftale

Vi støber fundament og sokkel til ethvert byggeprojekt 

Vi klarer opgaver for både private, erhverv og landbrug i Aalborg, Støvring, Nibe og resten af Rebild kommune. For vores kunder udfører vi bl.a. fundamenter til betongulve og støbning til alt fra skure, garage, enfamiliehuse, landbrugsbyggeri og erhvervsbygning. Med andre ord, dækker vi alle størrelser opgaver, og vores store erfaring og brede kompetencefelt gør, at vi til sidst står med et tilfredsstillende og holdbart resultat. 

Vi er certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for et fundament og en sokkel i høj kvalitet. 

Løsninger i topkvalitet

Vores prioritet er altid at have kunden i centrum, og derfor går vi meget op i at give en god service. Vores kendetegn er altid at overholde alle indgåede aftaler. Vi kommer til den aftalte tid, og arbejder til den aftalte pris. 

Alle vores medarbejdere er veluddannede, engagerede og passionerede inden for deres felter, og går ikke på kompromis med resultatet. Vores store ekspertise gør, at alt arbejde inden for beton og støbning bliver udført grundigt og med høj kvalitet, så du får et holdbart resultat i topklasse

Kontakt os for en god pris på et nyt fundament 

Ønsker du en seriøs og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til at støbe fundamentet til din kommende bygning? Så ring eller skriv til os i dag. Vi fanges på telefon 98 38 54 07 , men du kan også sende en mail til post@kajbisgaard.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt. 
Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os allerede i dag