Skal du have lavet nyt badeværelse?

Drømmer du om et nyt og lækkert badeværelse? Hos Kaj Bisgaard ApS udfører vi badeværelsesrenovationer og installerer nye badeværelser med rettidig omhu og øje for detaljen. Vi brænder for vores arbejde og har mere end 35 års erfaring som autoriseret kloakmester og sparringspartner i forbindelse med nybyggeri og renovationsopgaver.
Dermed kan vi være en pålidelig samarbejdspartner, hvad enten du skal have foretaget mindre reparationer eller er interesseret i et helt nyt badeværelse.

Personlig løsning med nyt badeværelse

Vi bestræber os på at være så fleksible som muligt og imødekommer meget gerne særlige ønsker med hensyn til udførelse og det endelige resultat. Når vi arbejder i private hjem lægger vi i øvrigt vægt på at være fleksible og tage hensyn til familielivet – og så rydder vi naturligvis op efter os selv. Så uanset om du skal have opført drømmebadeværelset i forbindelse med et nybyggeri, eller blot skal have foretaget enkelte renovationer, så er vi blot et opkald væk.

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt på tlf. 98 38 54 07 hvor der også er mulighed for at arrangere et indledende møde hvor vi kan forventningsafstemme og høre nærmere om dine idéer. Vi arbejder i et større område omkring bl.a. Støvring, Nibe og Aalborg.