Nybyggeri & totalenterpriser

Skal du have gennemført et nybyggeri? Hos Kaj Bisgaard ApS har vi mere end 35 års erfaring i arbejdet med nybyggeri og totalentrepriser for både private, offentlige og erhvervsdrivende.

Vi er enormt fleksible og ved der skal til for at levere et resultat vi kan stå inde for. Hvad enten du skal have opført en garage, en villa eller et lagerhal, så udgør vi en pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Individuelle løsninger indenfor nybyggeri

Når vi arbejder lægger vi først og fremmest vægt på at levere kvalitetsarbejde i gode materialer og til konkurrencedygtige priser. Foruden det gode håndværk er et af vores primære kendetegn at vi altid leverer individuelle løsninger.

Vi planlægger og udfører enhver opgave efter kundens ønsker og behov, og du har således gode muligheder for at føre dine drømme ud i livet med os som din samarbejdspartner.

Hør nærmere

Tag endelig kontakt på tlf. 98 38 54 07 hvor vi altid står klar til at besvare spørgsmål om stort som småt. Du kan også bruge kontaktformularen her. Der er også mulighed for at arrangere et indledende møde hvor vi kan forventningsafstemme og se nærmere på forholdene omkring projektet. Vi arbejder i et større område i det himmerlandske omfattende bl.a. Støvring, Nibe og Aalborg.