Kom dine kloakproblemer til livs med TV-inspektion

Når der skal findes problemer i kloakken, så er det nødvendigt at få foretaget en TV-inspektion af kloaksystemet. Det er eksempelvis nyttigt at få lavet en inspektion, hvis der er mistanke om problemer med rotter, brud eller tilstopning.

Hos Kaj Bisgård ApS er har vi mange års erfaring med at lave kloakinspektioner med udredning af problemerne til følge.

Vi lokaliserer hurtigt problemet med kloak-TV

Vi anvender de nyeste og bedste værktøjer til vores arbejde. Det sikrer, at vi hurtigt og effektivt finder, hvor problemerne i kloakken er lokaliseret.

Med vores kloak-TV finder vi hurtigt ud af, om der eksempelvis er tale om problemer med rotter, rødder, forskydninger, sammenstyrtninger eller andet. Skaden findes ved hjælp af en indbygget sender/sonde, der er indbygget i vores kloak-TV. Vores TV-inspektion giver på samme tid dig de bedste betingelser for at få skaderne dækket af din forsikring.

Vi dokumenterer skaderne på en udarbejdet rapport over kloakinspektionen med hjælp fra en DVD eller et farvefoto. Vi vil med vores mange års erfaring komme et godt forslag og tilbud på udbedring af problemerne til dit forsikringsselskab.

Kontakt din kloakmester i dag

Vores kontor er placeret i Nordjylland i Støvring. Har du mistanke om problemer i kloaksystemet, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi kontaktes på telefon 98 38 54 07 eller send en mail til post@kajbisgaard.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.