Kloakmester

Autoriseret kloakmester med +35 års erfaring 

Er du på udkig efter en professionel og erfaren kloakmester i Nordjylland omkring Støvring, Aalborg, Nibe og nærliggende byer? 
Hos Kaj Bisgård har vi mere end 35 års erfaring som autoriseret kloakmester. Vi udfører mange forskellige kloakopgaver, og vi går ikke før problemet er løst og du er tilfreds. 

Vi er medlemmer af både Dansk Byggeri og Kloakmestrenes Kvalitetskontrol - hvilket er din garanti for  korrekt udført arbejde.

Vi udfører det meste kloakarbejde og kan rykke hurtigt ud hvis uheldet er ude og der er akut er brug for en kloakmester. Nogle af de opgaver vi udfører er: 

Vedligeholdelse af kloak er en god investering 

Kloakken bliver ofte glemt når ejendomme skal vedligeholdes, da den befinder sig under jorden og ikke påberåber sig opmærksomhed. Det er ærgerligt, da en regelmæssig vedligeholdelse af kloakken kan sikre dig imod at der opstår dyre problemer med brud, rotter og skader. Det kan dermed være en rigtigt god investering  på sigt, at vedligeholde kloakken.

Er uheldet ude og er rotterne ankommet, så kan vi komme rotterne til livs. Med en effektiv TV-inspektion identificerer og udreder vi de problemer, der giver rotterne adgang til kloakken. Den bedste måde at forebygge problemer med rotter, brud og forstoppelser i røret er at  få udført en TV-inspektion af en autoriseret kloakmester cirka hver femte år.

Kloakmester der rykker hurtigt ud 

Har du brug for en autoriseret kloakmester til vedligeholdelse, til en akut situation eller noget helt tredje? Så kontakt os allerede i dag på telefon 98 38 54 07 - vores professionelle kloakteknikere står altid klar til at rykke hurtigt ud. 

Vi hjælper naturligvis også med rådgivning og vejledning om, hvad du selv kan gøre for at forebygge kloakproblemer. 

Kontakt os allerede i dag