Flisebelægning

Få lagt flot flisebelægning

Fliser har en stor betydning for din boligs udtryk. Derfor har vi hos Kaj Bisgård valgt at specialisere os i belægningsarbejde til både erhverv og private. 

Vi sørger for, at du får lige præcis den belægning af fliser, som passer til din bolig og dine individuelle ønsker. Der er mange overvejelser forbundet med en ny belægning, og vi kommer derfor gerne med gode råd og vejledning, så du får et tilfredsstillende slutresultat. Det skal eksempelvis overvejes, hvilke typer fliser og materialer der skal anvendes, og hvordan fliserne skal placeres. Vi sørger for, at din nye belægning bliver en fryd for øjet.

Vi holder til i Støvring, men kører også ud og laver flisebelægning i Aalborg, Nibe og Rebild kommune. 

Kontakt os og få et tilbud

Flisebelægning til indkørsel, terrasse og meget mere 

Vores kendetegn er vores høje grad af fleksibilitet og kvalitet. Vi arbejder med opgaver i mange forskellige størrelser og materialer. Det vigtigste for os er, at du som kunde føler, at din opgave bliver fulgt til dørs og at du er tilfreds med resultatet. 

Vi laver belægningsarbejde til bl.a.:

  • Flisebelægning i indkørsler og på terrasser m.m.
  • Belægning på parkeringspladser udført med græsarmeringssten
  • Mindre asfalteringsopgaver
  • Stier og pladser med grusbelægning

Vores arbejde bliver altid udført med de bedste produkter og materialer på markedet. Det sikrer belægningen en lang levetid på trods af regn, frost, rødder, alger og lignende. 

Vi hjælper dig med professionel flisebelægning 

Ønsker du at forny din boligs udtryk med en flot og slidstærk belægning, så skal du ikke være bange for at kontakte os. Vi sidder klar til at give dig lige præcis den rådgivning og hjælp, som du har brug for i din specifikke situation. 

Ring til os allerede i dag og hør mere på telefon 98 38 54 07 eller send en mail til post@kajbisgaard.dk, og lad os tage en uforpligtende snak om det næste projekt. 

Ring og hør mere