Facaderenovering

Trænger din facade til en kærlig hånd? Hos Kaj Bisgaard ApS udfører vi effektive facaderenoveringer på alle slags villaer og parcelhuse. Der kan være mange anledninger til at få en facaderenovering, eksempelvis vanrøgt eller sætningsskader. Da vind og vejr i Danmark slider hårdt på facaderne, bliver mange også overrasket over hvor stor en forskel facaderenoveringen kan gøre – også selvom facaden ikke har været udsat for konkrete skader.

Facaderenovering – fleksible løsninger

Der er mange muligheder i en facaderenovering som ofte vil omfatte en rensning og rengøring af facaden, reparation af skader, pudsning af facaden og eventuelt en udvendig facadeisolering. Derfor har vi også mulighed for at finde frem til netop den løsning der bedst dækker dine behov, og vi står naturligvis altid klar til at yde uforpligtende rådgivning om fordele og ulemper ved de forskellige muligheder. Facaderenoveringen giver et fantastisk nyt udtryk som ikke blot højner husets fremtoning og værdi, men som ofte også kan indbringe betydelige besparelser på varmeregningen.

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt og afgiver glædeligt et uforpligtende tilbud på tlf. 98 38 54 07. Vi arbejder i et større område i og omkring Himmerland, omfattende bl.a. Støvring, Nibe og Aalborg.