Facadeisolering

Udvendig facadeisolering er den mest effektive måde at efterisolere husets ydervægge på, og kan desuden give et betydeligt ansigtsløft til facaden. Hos Kaj Bisgaard ApS har vi mere end 35 års erfaring i murerhåndværket og vi har igennem årene gennemført utallige facadeisoleringer.

Facadeisolering indebærer at der sættes en isoleringsplade på husets ydre mure, hvorefter facaden pudses op så man får et flot og stilrent resultat. Facadeisolering er meget oplagt i forbindelse med renoveringer, men kan bestemt også gennemføres alene, da det både giver huset et ansigtsløft og indbringer besparelser på varmeregningen.

Spar penge på varmeregningen med isolering af facaden

Det danske vind og vejr slider hårdt på facaderne, og vores nordiske klima understreger betydningen af en god isolering for varmeregningen. Med en effektiv facadeisolering får du mulighed for at nedbringe din varmeregning betydeligt uden at få håndværkere og byggerod ind i hjemmet. Således sparer du penge på varmeregningen, miljøet spares for unødvendigt energispild – og du får endda en flot, ny facade.

Vi står altid klar til at fortælle om mulighederne i facaderenovering på tlf. 98 38 54 07. Vi arbejder i et større område i og omkring Himmerland omfattende bl.a. Støvring, Nibe og Aalborg.